Zanimljivosti

Ovde objavljujemo tekstove i fotografije vezane za aktivnosti naših članova. Poželjno je da materijali sadrže opise aktivnosti vezane za vedriju stranu života kao što su: putovanja, zanimljiva dešavanja u porodici ili među prijateljima, zanimljivosti vezane za neke hobi ili neke druge aktivnosti članova.

Svoj tekst možete poslati klikom OVDE.


Dan zaljubljenih 2023

Naša draga Ana Horeš nas je sve obradovala nesvakidašnjom čestitkom za DAN ZALJUBLJENIH. Ona je uložila ogroman trud, umesila ukusne kolačiće, upakovala ih u teglice koje je ukrasila znakom našeg Udruženja i srcima, kao simbolom ljubavi. Svih 43 teglica Ana je pažljivo upakovala i poslala na naše adrese. Trud koji je Ana uložila je ogroman, naročito ako znamo kakvo je njeno zdravlje. Ana nam je pokazala da su volja i ljubav najvažniji, postavila je visoke standarde, a na nama je da pokušamo da je dostignemo. HVALA ANA!!!!Čarolija 2023

Nada Marić

Marija Delibašić

Iva Dunđerović

Gordana Božin

Biljana Kosanović

Aleksandra Jevtović

Ljubica Dajč


Milovan Jovanović - član planinarskog društva PSD "Vršačka kula"

U nastavku "Zanimljivosti" pogledajte sportsku autobiografiju jednog našeg, još uvek veoma aktivnog člana.

Zovem se Milovan Jovanović i rođen sam 01.03.1952. u Vršcu.

Bolujem od plućne fibroze, a lečim se u Institutu za plućne bolesti Sremska Kamenica. I pored ove bolesti i dalje se bavim planinarstvom, koliko mi to omogućuje zdravstveno stanje.

Član sam planinarskog drustva PSD "VRŠAČKA KULA" iz Vršca 23.04.1987. Još od kako sam pohađao osnovnu školu odlazio sam na Vršački breg i voleo da se "pentram" po stenama. Nisam ni slutio da ću to nekada zaista da radim. Putovao sam sa planinarima po celoj tadašnjoj Jugoslaviji, od Slovenije pa do Makedonije, obišao sam mnoge vrhove, takmičio se u treking ligama (takmičenje u orijentaciji), prošao sam mnoge transverzale, Fruškogorski maraton, trčao sam i polumaraton, bio sam aktivni planinar.

Sada zbog bolesti ne putujem više sa planinarima, ali zato po bregu i okolini Vršca i dalje pešačim i obilazim manje vrhove. Pored ovih aktivnosti i dalje aktivno vozim bicikl i radim po kući i oko kuće.

GALERIJA. Kliknite na sliku za veći prikaz, nakon sto se slika otvori, mozete klikom na strelice da listate galeriju.


Prva bašta Srbije - nova sezona

Članica našeg Udruženja, Jovanka Roganović, se neumorno priprema i za drugu pobedu u takmičenju Najlepša bašta Srbije.

GALERIJA. Kliknite na sliku za veći prikaz, nakon sto se slika otvori, mozete klikom na strelice da listate galeriju.


Prva bašta Srbije

Pogledajte reportažu o veoma uspešnom učešću naše članice gđe. Jovanke Roganović u popularnom takmičenju "Prva bašta Srbije".
Jedan veoma lep primer kako se, bez obzira na bolest, postižu veoma uspešni rezultati.Ovde možete pogledati finalnu emisiju serije Prva bašta Srbije u kojoj pobeđuje naša članica gđa. Jovanka Roganović.I posle pobede u seriji "Prva bašta Srbije" naša takmičarka i dalje nastavlja radove na uređenju bašte.
Iskreno želimo da i u sledećoj sezoni ostvari isti rezultat.

GALERIJA. Kliknite na sliku za veći prikaz, nakon sto se slika otvori, mozete klikom na strelice da listate galeriju.


VIDEO. Kliknite na video za pokretanje.